Prilagodite svoje putovanje

Balkantina organizira originalne, autentične i jedinstvene turneje širom Balkana, uključujući Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Crnu Goru i Srbiju.

Naši turistički stručnjaci otkrivaju skrivena mjesta i više nego ikad su u potrazi za jedinstvenim iskustvima, obogaćujući putovanja susretima sa lokalnim stanovnicima. Mi osiguravamo da možete putovati mirnim putem i da si uzmete vremena prije nego uronite u atmosferu dobrodošlice za vrijeme vašeg odmora na Balkanu.

Na Balkanu postoji nešto za svačiji ukus, imate mnogo izbora poput: netaknute prirode, urbanog načina života u našim fascinantnim gradovima poput Beograda, Sarajeva ili Zagreba i čudnih malih sela uz more ili planine. Uprkos bogatoj povijesti, kulturi i prekrasnim krajolicima, Balkan je još uvijek skriven od glavnih turističkih ruta, a mi ćemo vam pomoći da otkrijete ovo lijepo mjesto i uživate u punom kapacitetu.

Organizovana putovanja

Jeste li zaljubljenik u prirodu ili volite kulturu Balkana? Želite li putovati luksuzno ili želite posjetiti skrivena mjesta? Jeste li zaljubljenik u hranu ili avanturu? Sviđa vam se planinarenje, vožnja biciklom ili se samo želite opustiti na plaži? Postoji putni itinerer za svačiji ukus. Kontaktirajte naše putničke stručnjake kako biste prilagodili odmor vaših snova u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji.

Sve naše ideje za putovanja mogu biti 100% personalizirane!

Kako?

 KORAK 1 Kontaktirajte našeg lokalnog stručnjaka za putovanja 

Ispunite naš obrazac za upit ili nam pošaljite e-mail, objasnite svoje želje za putovanjem i uskladite se s jednim od naših stručnjaka

 KORAK 2 Kreirajmo vaše putovanje!

Zajedno ćemo planirati vaše 100% personalizirano putovanje, u skladu sa vašim potrebama i željama

 KORAK 3: Putujte mirno

Uživajte u svom putovanju, putujući bezbrižno i fleksibilno

 KORAK: Podijelite svoja iskustva sa putovanja

Mi i drugi putnici se radujemo povratnim informacijama i vašim iskustvima sa putovanja

REZERVACIJA

PRILAGOĐENE TURE