Boje i Vino - Colors & Wine

3h   Balkantina, Sarajevo

Boje i Vino je događaj koji prati koncept “sip and paint” i na kojem ćete uživati u čaši vina u opuštenom druženju sa vašim prijateljima, dok vas instruktor umjetnosti podučava kako slikati sa akrilnim bojama na pravom slikarskom platnu. Bilo da ste iskusni slikar, ili ste prvi put ispred slikarskog platna - ne brinite! Boje i Vino je idealno za početnike kao i za zaljubljenike u umjetnost i dobru kapljicu. Zapravo, iako niste dotaknuli kist od osnovne škole, nakon sudjelovanja na ovom događaju, iznenaditi ćete se zbog onoga što ste naslikali, a da ne pričamo o tome koliko ćete se zabaviti.
Ovom druženju neće nedostajati ni ukusnih zalogaja, koji će pratiti gutljaje vrhunskog vina iz renomiranih vinarija širom Bosne i Hercegovine, a ni ugodne muzike za dobro raspoloženje. Na kraju večeri, zadovoljni i opušteni, otići ćete kući sa vašom umjetničkom slikom, obogaćeni novim iskustvima i prijateljstvima.
Zauzmite mjesto, uzmite vašu čašu i kist i krenimo na trosatnu pustolovinu kroz umjetnost i oslobađanje umjetnika u vama. Živjeli!

Gdje se održava?

U prostorijama Balkantine
Adresa: Pehlivanuša 5

Napomena: Boje i Vino se može organizirati kao privatna zabava, na vaš zahtjev i preferencije!

U cijenu je uključeno

  • Instrukcija slikarstva,Slikarsko platno 30x40,
  • Pribor i boje,
  • Vrhunsko vino uz gurmansku mezu,
  • Vaš umjetnički rad koji na kraju događaja nosite kući (neprocjenjivo),
  • Nezaboravno vrijeme uz dobro društvo i muziku.

 

 Galerija

 

REZERVACIJA

Boje i Vino - Colors & Wine